Nya bilder!

Här kommer lite nya bilder från veckan :)
Mysis!
Lika bra att börja träna redan nu !! :D

Vaccination

Idag har vi varit hos veterinären och tagit en spruta :/ trodde att hon skulle pipa till lite när veterinären tog sprutan men inte ett ljud hördes! Tror inte ens att hon märkte något, hahah. Skötte sig utmärkt i väntrummet också kan jag ju lägga till :)

Mysig lekstund i trädgården :)))

Här kommer lite bilder från när jag o selma var ute och lekte i trädgården förut :)

Har precis varit ute o lekt lite med Selma i trädgården då jag passade på att ta lite gossiga kort på älsklingen! :)

Koppel

Koppel är ju inte det roligaste att ha på sig tycker Selma men nu börjar hon vänja sig vid det :) När hon kom till oss i torsdags hade hon aldrig gått i koppel innan så hon var nästan rädd för det när det nuddade i hennes huvud men nu går det bättre. Idag var jag ute och gick en sväng i kvarteret med henne och det gick utmärkt! Hon blev lite rädd för våran granne vilket var lite olikt henne att inte vilja hälsa men han höll i en såg så aja,  hahah :)

Gårdagens gonatt :)

Sovplatsen är en bur.. skulle inte jag tycka va så trevligt men det verkar hon tycka iaf, hon går in och lägger sig där när hon blir trött inimellanåt ! :D
Sovplatsen :)))

När vi kom dit..

Vägen till strömstad tog ca 3 tim men det var det värt! När vi kom dit var alla 5 valparna i en valphage ute i trädgården och busade. De var såå söta!!! :) alla var ju typ lika dana så jag kunde först inte se vem som var Selma. Sen släppte uppfödaren Eva ut de små parvlarna så de fick springa lösa i trädgården tillsammans med deras faster Alva som är med på bilden :D

Vägen till strömstad tog ca 3 tim. Men det var det värt det.   Här busar valparna tillsammans med faster Alva :)

Nystart!

Hejsan! På den här bloggen har jag tänkt att skriva om och visa upp min 9veckors sheltievalp Selma. Här kommer man kunna följa hennes uppväxt i soliga Karlstad.
Jag och min familj hämtade Selma i torsdags i strömstad så några bilder kommer sen från resan hem och dagarna hon hittils hon vart här hos oss :)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0