Grattis på 5-månaders-dagen!

Grattis Selma och de andra kullsyskonen!
5 månader är ni idag :D

Trött efter intrycken idag!

Idag har vi vart på lillerudsgymnasiet :) och för er som inte vet det så är det ett naturbruksgymnasiun och den här helgen är det lillerudsdagarna! Skitkul helg om man frågar mig! Men Selma har iallafall vart med på det idag och hon har imed det vart på sin första utställning kallad "barn med hund". Min lillasyster gick med henne :) det var en sån där utställning som var lite Sådär vid sidan om de vanliga utställningarna där och vi anmälde på plats, vi fick ingen presic bedömning eller så men det var nåt att börja med ialla fall :D så nu är hon helt slut efter den här långa dagen så hon ligger och sover i mitt knä här med sin rosett :)

Några fler bilder :)

Selma leker med bästa ( och hårdhäntaste ) lekkompisen Leja :)
 
Här träffar vi en görsnäll Colliehane i Arvika
 
Kvällspromenad till stranden i Boden
 
Somnat framför benet...
Också en såå söt bild från när hon va liten... :)
 

Valpkurs!

Kom nyss hem från valpkursen! Det va första gången men det gick faktiskt hur bra som helst. Hon skötte sig utmärkt! :) Det va bara 4 hundar med vilket va väldigt skönt, hade faktiskt förväntat mig att det skulle vara kanske iaf 8 ekipage med men det var ju bra att det inte var det :) Ledaren verkar väldigt bra också.

Ps, inte för o skryta men hon var bäst i klassen haha ;)

Just nu :)

Äntligen har hon slutat gå av tomten! Hon är så duktig och vet presis vilket streck hon inte får passera utan tillåtelse :)
Innan semestern smög hon ut på gatan ibland och så fort man sa NEJ eller skulle gå och hämta henne så sprang hon undan så fort man kom i närheten! Såå irriterande...
Men som sakt har hon lykligtvis slutat med det nu :)

Sommarbilder













 
Det va några bilder från bla skogen, Boden och trädgården :) kommer snart fler...
 
 

Lite bilder kommer snart :)

 

RSS 2.0